Inloggen

Beste deelnemers,

Evenals vorig jaar kan de Tour en Bloc slotavond door de huidige RIVM maatregelen helaas niet op de gebruikelijke manier plaatsvinden.
De top 25 van het algemeen klassement en de laatste dagprijs winnaars ontvangen donderdagavond persoonlijk bericht.
Vrijdag 23 juli vanaf 20.30 uur worden deze prijzen uitgereikt in Het Gouden Hoofd. In 2022 is het ons 30-jarig jubileum en gaan we er van uit dat we weer normaal en groots kunnen uitpakken.
Deelnemers die nieuwsgierig zijn of zin hebben in een praatje en een biertje zijn vrijdag 23 juli natuurlijk ook van harte welkom.

Bedankt en groeten, De Tourorganisatie.

Geachte deelnemer,

Van harte welkom bij deze 29e jaargang van het Tour de France spel “Tour en bloc”.
Samen met onze hoofdsponsors John Smit; AFD Adviesgroep en Optima Makelaardij gaan we er weer een mooi en sportief wielerspektakel van maken.

De 108e editie van de Tour de France start op 26 juni in Brest, Bretagne om op zondag 18 juli aan de Champs-Élysées in Parijs te finishen. Opvallend deze editie is het grote aantal tijdritkilometers, de vele Pyreneeënritten en de dubbele bestijging van de Ventoux in de 11e etappe. Ook mooi zijn de eerste twee etappes; deze hebben een pittige finale. Dat is natuurlijk interessant voor Van Aert én Van der Poel.
Pogacar verdedigt zijn titel die hij vorig jaar op spannende wijze behaalde door Roglic op de een-na-laatste dag uit de gele trui te rijden.
Naast Rolic en Pogacar zijn onder andere Thomas, Carapaz, Porte en Landa ook weer geduchte concurrenten voor een plekje op het podium in Parijs.

Er ligt een pittig parcours op de renners te wachten. De vele heuvel- en bergetappes bieden genoeg kansen aan de renners om te laten zien over welke klimkwaliteiten zij bezitten. Tijdens de Tour de France worden er 21 etappes verreden, waarvan twee individuele tijdritten, acht vlakke etappes, vijf heuveletappes en zes bergetappes (3 x finish bergop). Er zijn in totaal twee rustdagen en de finish is traditiegetrouw op de Champs-Élysées in Parijs waar het peloton waarschijnlijk in een massasprint over de streep zal komen. Met een totale lengte van 3.383 kilometer belooft het wederom een spectaculaire ronde te worden.

Het Tour en Bloc spel van 2020 kende natuurlijk ook weer een nieuwe winnaar; Leo Boersma bleek aan het eind de allerbeste en nam hierdoor de beker over van Hank Schouten.
Het prijzenpakket bestaat ook dit jaar uit financiële - en andere prijzen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors uit Blokker en omgeving. Wij willen hen dan ook weer hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en vrijgevigheid.
Voor het digitaal inleveren van de strookjes kunt u terecht op onze Tour en bloc-site. Tevens kunt u hier de etappe-uitslagen, standen, en andere wetenswaardigheden terugvinden.

Wij wensen u veel “fietsplezier” en mocht u op- en/of aanmerkingen hebben dan horen wij dit natuurlijk graag. Ton “Tournotaris” Dekker zal ook deze 29e editie weer het doen en laten van de organisatie in de gaten houden. Hij is te bereiken onder nummer 06 13211368

De Organisatie:

 • Eric Alders
  06 52511364
 • Ton Dekker (notaris)
  06 13211368
 • Ruud Schouten
  06 46067354
 • Sten Alders
  06 21372689
 • Luuk Bot
  06 11106781

De organisatie heeft een algemeen e-mail adres voor al uw vragen: tourenbloc@quicknet.nl
Bij betaling per bank verwachten wij dat het bedrag uiterlijk vrijdag 25 juni 2021 gestort is. Het bankrekeningnummer is: NL73RABO0161439624 onder vermelding van: Tour en bloc